Ești în căutarea de cazare Brasov la pensiune?

Pensiune Brasov La Castel este locul ideal pentru iubitorii de munte.

Destinație pentru popasuri, mountain bike, team building-uri outdoor sau drumeții pe trasee montane, situata intr-un colt de natura lângă Brașov, Timisul de Jos, cu acces direct din DN1.

Pensiunea La Castel este la o distanță de 2 km de Brașov pe DN 1 la ieșirea spre București, pe Valea Prahovei, având la nord-vest Masivul Postăvarul iar la sud-est Masivul Piatra Mare. 

Zona este considerată ca fiind o atracție turistică pentru pitorescul ei peisaj, dar și pentru că de aici se pleacă spre mai multe destinații interesante. 

Cazarea este asigurată in camere de 2 si 3  persoane. Structura pensiunii acoperind un număr total de 27 de persoane.

Timișu de Jos (în maghiară Alsótömös, în germană Untertömösch) este o localitate componentă a orașului Predeal din județul Brașov, Transilvania, România

Trasee montane cu plecare de la pensiune La Castel

Trasee montane: Timișu de Jos-Cabana Bunloc, Timișu de Jos-Cabana Piatra Mare, Timișu de Jos-Cabana Postăvaru.Destinatii turistice: Capela romano-catolică Timișu de Jos, Mănăstirea romano-catolică Timișu de Jos, Cascada Tamina, Canionul Șapte Scări, Prăpastia Ursului.

Canionul Șapte Scări se află în Masivul Piatra Mare din Munții Baiului și este unul din cele mai cunoscute canioane din țară. Datorită amenajărilor făcute, scări și podețe, traseul este foarte accesibil nefiind nevoie de echipament special.

Paduri de brazi, stanci si rauri cu apa cristalina intregesc peisajul statiunii montane Timisul de Jos.

Dotari camere pensiune La Castel:

  • Internet wi-fi
  • Tv
  • Sifonier
  • Baie cu cabina dus
  • Parcate
  • Terasa
  • Restaurant a la carte

Pensiunea va punem la dispoziție un restaurant deschis tot timpul anului cu terasa, pentru a la carte si mic dejun dar si un cort de evenimente cochet unde organizam nunti si botezuri de peste 130 de persoane.